gas_pump

Partnerkártya igénylés

A magas üzemanyagárak kedvezőtlenül befolyásolták cégének eredményességét? Több autó tankolását kell megoldania, ami plusz logisztikai és adminisztrációs terhet ró Önre? Szeretné egyszerűen, átláthatóan, egy biztonságos rendszeren keresztül intézni üzemanyagbeszerzéseit?

Itt a megoldás!

Partnerprogramunk segítségével, mely speciálisan KKV-k részére kialakított, vállalati ügyfeleink jelentős megtakarításokat érhetnek el üzemanyag beszerzési költségeikhez kapcsolódóan.

Programunk keretében az egyébként is alacsony üzemanyagárakból TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET biztosítunk, tankolásai értékétől függően. Töltse ki az igénylőlapot és felvessük Önnel a kapcsolatot!

Az akció elérhető a budakeszi, győri, keszthelyi, mosonmagyaróvári, nagykanizsai, ózdi, zalaegerszegi, zalaszentgróti Oranges Oil benzinkutakon.  Kijelentem, hogy a "Regisztrálok" gomb megnyomásával automatikusan elfogadom a partnerkártya igénylésre vonatkozó Általános Szerződési feltételeket

  A tankolást most felüdüléssé tesszük! Partnerkártya csak cégeknek!

  Sokat autózol, de szeretnél pénzt spórolni? Cégednél több autó tankolását kell megoldani? Kihagyhatatlan lehetőséget kínálunk!

  Az Oranges Oil Company Partnerkártya programja praktikusan, feltöltőkártyás rendszer alapján működik. A feltöltött összeg azonnal a Partnerkártyára kerül, és máris lehet vele tankolni! Nincsenek rejtett költségek, nincsen bonyodalom! Az így finanszírozott tankolásról kiállított számlát egy az egyben megkapod a hónap végén, így a számlázás is pofonegyszerűvé válik.

  Ez még nem minden! Partnerkártyás programunk keretében KEDVEZMÉNYES üzemanyagot is biztosítunk, tankolásaid értékétől függően.

  Töltsd ki az igénylőlapot és üzletkötőnk felveszi veled a kapcsolatot! Az akció elérhető a mosonmagyaróvári, zalaegerszegi, nagykanizsai, zalaszentgróti és győri Oranges Oil benzinkutakon.