Tisztelt érdeklődők!

 

Az Oranges Oil Company partnerkártya program bizonytalan ideig szünetel.

Partnerkártya cégeknek

Partnerkártya igénylése

A magas üzemanyagárak kedvezőtlenül befolyásolták cégének eredményességét? Több autó tankolását kell megoldania, ami plusz logisztikai és adminisztrációs terhet ró Önre? Szeretné egyszerűen, átláthatóan, egy biztonságos rendszeren keresztül intézni üzemanyagbeszerzéseit?

Itt a megoldás!

Partnerprogramunk segítségével, mely speciálisan KKV-k részére kialakított, vállalati ügyfeleink jelentős megtakarításokat érhetnek el üzemanyag beszerzési költségeikhez kapcsolódóan.

Programunk keretében az egyébként is alacsony üzemanyagárakból TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEKET biztosítunk, tankolásai értékétől függően.

Töltse ki az oldalon található űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár, kollégáink a Partnerkártya programmal kapcsolatos bővebb tájékoztatás céljából veszik fel Önnel a kapcsolatot, ami alapján eldöntheti, szeretne-e csatlakozni vállalkozásával.

Az akció elérhető a budakeszi, győri, keszthelyi, mosonmagyaróvári, nagykanizsai, ózdi, zalaegerszegi, zalaszentgróti Oranges Oil benzinkutakon.

Partnerkártya igénylése    Kijelentem, hogy a "Beküldöm az adataim" gomb megnyomásával automatikusan és önkéntesen elfogadom az Oranges Oil Company Adatkezelési szabályzatát.