Hamarosan megnyit az Oranges Oil Company zalaszentgróti töltőállomása és autómosója!

A magyar tulajdonban lévő Oranges Oil Company benzinkúthálózat Zalaszentgróton, a Türjei és a Móricz Zsigmond utca sarkán harmadik egységét adja át rövidesen Zala megyében. A 4 beállós állomáson osztrák, prémium minőségű dízel, illetve 95-ös oktánszámú benzin lesz kapható, diszkont áron, a nap 24 órájában. Mindemellett rég várt újdonságként három beállós, hat programos önkiszolgáló autómosóval várnak minden ide látogatót!

Az Oranges Oil Company nem ismeretlen a megyében: a hálózat zalaegerszegi kútja négy éve működik sikeresen, nagykanizsai állomását pedig 2020 nyarán vehették birtokba az ott lakók. Most azonban a zalaszentgrótiak, illetve a környező települések autósai számára válik hozzáférhetővé a diszkont árú, gyors és kényelmes tankolás.

Továbbá a hiánypótló szolgáltatásként egy egyszerűen kezelhető, három beállóval rendelkező, önkiszolgáló autómosó is megnyílik még a tavasz folyamán, ahol olyan izgalmas extrákkal készülnek, mint az XXL hab, vagy a cseppmentesen száradó fényező öblítés.