Hamarosan megnyit az Oranges Oil Company keszthelyi töltőállomása és autómosója!

A magyar tulajdonban lévő Oranges Oil Company benzinkúthálózat Keszthelyen, a 71-es úton a gyenesdiási körforgalomban, negyedik egységét adja át rövidesen Zala megyében.

A 4 beállós állomáson osztrák prémium minőségű dízel, illetve 95-ös oktánszámú benzin lesz kapható, diszkont áron, a nap 24 órájában. Mindemellett szentgrót után, keszthelyen is négy beállós, hat programos önkiszolgáló autómosóval várnak minden ide látogatót.

Az Oranges Oil Company nem ismeretlen a megyében: a hálózat zalaegerszegi kútja négy éve működik sikeresen, nagykanizsai állomását pedig 2020 nyarán, zalaszentgróti kutat és autómosót pedig 2021-ben vehették birtokba az ott lakók. Most azonban a keszthelyieknek, illetve a környező települések autósai számára válik hozzáférhetővé a diszkont árú, gyors és kényelmes tankolás.

Mindemellett a megyében a második olyan Oranges Oil Company által üzemeltetett kút, amely egy egyszerűen kezelhető, négy beállóval rendelkező szintén automata autómosóval karöltve kerül átadásra hamarosan.