Adatbázisba jelentkezés

Amennyiben nem meghirdetett, nyitott pozícióra szeretné leadni jelentkezését, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és jelentkezzen adatbázisunkba!

Kérjük jelölje be, hogy mely település(-ek)n szeretne elhelyezkedni, valamint a megjegyzésben feltüntetheti az Ön által preferált pozíció jellegét (munkarend (főállás, mellékállás, hétvégi, éjszakai munkavégzés), pozíció jellege (irodai, üzemeltetési munkatárs),illetve bármi más, amit Ön fontosnak tart megemlíteni).

Ha az Ön által megadott kritériumoknak megfelelő pozíció nyílik, és pályázata megfelel a követelményeknek, munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

    Melyik telephely(ek)re jelentkezik?

    Önéletrajz feltöltése:


    Kijelentem, hogy a "Küldés" gomb megnyomásával, az ORANGES OIL COMPANY üzemanyag töltőállomásokat és a www.orangesoil.hu weboldalt üzemeltető STUDIORUM 2000 Kft. Adatvédelmi szabályzatát- és tájékoztatóját megismertem és elfogadom. Továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeimen az álláspályázattal kapcsolatban felkeressenek, adataimat azzal összefüggésben kezeljék. Kijelentem, hogy nyilatkozatom önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában tettem. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható az info@orangesoil.hu e-mail címre küldött email útján.