Budakeszire is megérkezett az Oranges Oil Company

Pest megyében első töltőállomását nyitja hamarosan a magyar tulajdonú, országszerte Zalaegerszegtől Ózdig számos városban jelenlévő automata benzinkúthálózat. Budakeszin, a ZONE Bevásárlóparkban rövidesen elérhető az Oranges Oil Company védjegyévé vált kiváló minőségű üzemanyag, melyet diszkont áron, a nap 24 órájában vásárolhatnak a tankolók.

Az új benzinkúttal az országos átlagár alatt kínált dízel és 95-ös oktánszámú benzin vételezése – a kiváló lokációnak köszönhetően –, nem csupán Budakeszi, hanem Páty, Telki, Budajenő, akár Budaörs lakosai számára is kényelmesen napi rutinná válhat. Az egység ugyanis a Farkashegyi Repülőtértől egy ugrásnyira, Budakeszi déli határán, a ZONE Bevásárlóparkban, a Bianka u. 1. szám alatt nyílik heteken belül.

A 4+1 beállós kút nonstop működik majd, és a készpénzen túl bankkártyás, illetve Oranges Oil Company kuponnal történő fizetés is lehetséges. Az automaták kezelésétől nem kell tartani, a rendszer magyar nyelven működik, és pofonegyszerű – a használatot a kút Facebook oldalán is közzétett videók, valamint magukra az automatákra kihelyezett magyarázó táblák közérthetően bemutatják, de az ügyeletes személyzet is boldogan áll majd a tankolók rendelkezésére.