Újabb automata benzinkúttal és autómosóval bővült az Oranges Oil Company Zala megyében!

Budakeszi után újabb egységgel bővült az Oranges Oil Company. A hálózat Zala megyében 2021. április 9-től már három helyen kínál prémium minőségű üzemanyagot és automata technológiát. Sőt! Zalaszentgróton a töltőállomás mellett egy környezetkímélő, önkiszolgáló, három beállós autómosóval is készültek a lakosok és arra autózók számára.

„Célunk és küldetésünk, hogy osztrák, prémium minőségű üzemanyagot diszkont áron biztosítunk az Oranges Oil Company-t választó autósok számára. A dízelt és 95-ös benzint az OMV ausztriai finomítójától vásároljuk, ezzel garantálva a kiegyensúlyozott minőséget, árainkat pedig a mindenkori országos átlagár alatt fogjuk tartani. Bízunk benne, hogy nem csak a szentgrótiak, de az észak-zalai lakosok is magukénak érzik majd az új kutat, illetve mosót, és gyakran kanyarodnak A Türjei-Móricz Zsigmond utca sarkához!” – fogalmazott Nyakas Erik tulajdonos.

Az automata benzinkút különlegessége, hogy a tankolás végösszegét előre kell megadni, így mindenki pontosan annyi üzemanyagot vásárolhat, amennyit szeretne. Készpénzes vásárlás esetén, ha a kezdetben befizetett összegnél végül kisebb költés történik, az automata kupon formájában ad vissza, mely a következő tankolás alkalmával, 60 napon belül felhasználható.

A hálózat újdonságaként debütáló önkiszolgáló mosóba szeretettel is várják a két -és négykeréken érkezőket. Három fokozat és hat program közül lehet választani. A prémium, az intenzív és a gyorsmosás fokozatok mind magasnyomású vízsugárral működnek, de van lehetőség kifejezetten a szélvédőre kenődött bogarakat eltüntető, forróvizes vagy akár szivacsos programot is választani. Az korszerű technológiának köszönhetően az autómosás sosem volt ilyen egyszerű, ha pedig mégis segítségre szorulnánk a használatot illetően, minden beállóban színes tábla vezet végig minket a folyamatokon.

Az első, teljesen magyar tulajdonban lévő, önkiszolgáló elven működő benzinkúthálózat Zalaszentgróton túl Mosonmagyaróváron, Győrben, Ózdon, Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Budakeszin van jelen, 2022-ben pedig Keszthelyen nyitja következő egységét.